Beachvolley

De klassieker, nog altijd even gewild en spectaculair! Beachvolleybal kan in de originele twee-tegen-twee opstelling gespeeld worden maar voor de minder ervaren speler ook vier-tegen-vier of zes-tegen-zes.

Succes gegarandeerd.

Beach Soccer

Oftewel een lekker potje voetbal op het strand. Iedereen kan mee doen. Op blote voeten met een niet al te harde bal is dit vaak het spel dat de avond afsluit.

Y-Golf

Super relaxed een balletje slaan op het strand of in het park . Het doel is om de softbal in de eigengemaakte holes te slaan, waarbij je vaak aardige afstanden kunt afleggen. Het kan een gat in de grond zijn, maar ook een zandkasteel of een emmer.

Y-Golf geeft met zijn kleurrijke en simpele opzet een flinke knipoog naar iedereen die de golfsport nog als elitair beschouwt. Voor kids is er de dierenversie waarbij de koeien en schapen door de lucht vliegen!

 

windsurfen

Speedminton

Sneller dan badminton door zijn zwaardere shuttel en aangepaste racket. Voor de fanatieke sporter zeker een uitdaging! En heb je geen zin meer in een net dan zet je een paar goals neer! Springen, duiken en scoren!

Wakeboarden

Is waterskiën op een board en moet je beslist een keer gedaan hebben! In een kwartiertje leer je beginselen van het boarden.

Voor iedereen weggelegd dus.

Tubes

Tubing is zeer spectaculair en bij elk weertype uitvoerbaar. Voortgetrokken door een 135 pk waterscooter gaat een tube al snel 70km per uur en met een beetje wind kun je een behoorlijk eind de lucht in. Snelheid kan natuurlijk aangepast worden en is ook voor kids prima te doen.

Ideaal voor groepen, omdat je met meerdere personen snel afwisselend op de band kan en er geen leerproces aan voorafgaat.

Windsurfen

Dit behoeft eigenlijk geen introductie!
Terug van weggeweest maar nog steeds een geweldige sport! Wij bieden je ideale omstandigheden om windsurfen te leren of gewoon lekker te varen.

Suppen

Is paddelen op een breed surfboard en de absolute hit van dit jaar. Leuk en spectaculair met de wind en de golfen in de rug.

RIB Varen

Met 80 kM over het water scheuren in een rubberboot onder begeleiding van een ervaren schipper, dat is RIB varen. Neem plaats en ervaar de kracht van snelheid.